Har köpt bra jord

Hejsan igen, när man har skaffat familj och flyttat en bit utanför Göteborg så kände jag att det var en bra sak att bli självförsörjande på grönsaker. Jag har börjat odla i större skala och för att få en bra skörd är det viktigt med bra jord. Har hittat ett företag som säljer jord i Göteborg med omnejd och jag vill rekommendera alla att köpa detta av ett företag som det här och inte från affären. Det är en helt annan kvalitet och så kostar det mer om man köper den ifrån en affär och jag tror att det är svårt att få tag på rätt mängd också om man odlar i större skala. Men det är ju inte bara för odling som man kan behöva jord. Det kan vara att man behöver fylla i håligheter i ens trädgård, kanske har man grävt upp en bit av trädgården och behöver fylla igen, även då kan det vara bra att fylla med jord, sedan kan man så gräsfrön över eller plantera växter. 

I min egen trädgård har jag flera land med massor av grönsaker och det verkar som de trivs alldeles förträffligt, men det gör även ogräset så man får rensa och vara ihärdig. Om det är så att du som kommer hit till min blogg vill köpa jord i Göteborg med omnejd så får du hålla utkik efter när det finns till försäljning och du kan därför kolla in det här företaget antingen på deras hemsida eller via deras kanaler på sociala medier. Jag hoppas att det får fortsätta att växa i landen som det gör nu, hela sommaren, för då kommer det bli en riklig skörd och vi har en källare dessutom som vi kan förvara alla grönskar i. Tackar för att du tog dig tiden att läsa om det här!